HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 17°C 5.1 m/s
Caravan
Mökit
Majoitusvaihtoehtoja<br/>jokaiseen makuun

Majoitusvaihtoehtoja
jokaiseen makuun

Lisäksi kaikki Hiekkasärkkien palvelut kätevästi kävelymatkan päässä.

Rentoa mökkielämää!


Top Camping -leirintäkeskuksessa on yhteensä 87 mökkiä, rantamökkiä ja merenrantahuoneistoa- alueellamme on vaihtoehtoja jokaiseen makuun! Tarjontamme kattaa majoitukset kahdenkeskistä aikaa kaipaaville, perheille ja kaveriporukoille, yhdeksi tai useammaksi yöksi. Alueeltamme löydät muun muassa modernit huoltorakennukset, suosituimman uimarannan, ravintola Surffarin, Surf Centerin, minigolfin sekä aktiviteettivälineiden vuokrauspalvelut. Kaikki muut Hiekkasärkkien palvelut ovat kätevästi kävelymatkan päässä!

Lisätietoja majoituksesta

Voit valita saunallisen mökin, tai löylytellä leirintäalueen ilmaisessa aamusaunassa koko heinäkuun ajan, kesä- ja elokuussa lauantaisin ja sunnuntaisin.
Mökin saat käyttöösi kello 15 alkaen, ja luovutus on kello 12 lähtöpäivänä.

Hinnaltaan edullisimmat perusmökkimme ovat leirintätasoisia: varustuksena sängyt sekä jääkaappi. Voit ottaa omat liinavaatteet mukaan tai vuokrata niitä tarpeen tullen vastaanotosta. Tiskaathan käyttämäsi astiat mökeissä, joissa on keittomahdollisuus.

Rivitalohuoneet, saunalliset merenrantahuoneistot, Kekkostupa sekä kaikki 3-4 hengen vessalliset mökit ovat allergiahuoneita.
Lemmikkien tuonti näihin majoituksiin on kielletty.

     SÄÄNNÖT JA OHJEET


Majoitustarjonta

Tapahtumia

Caseys Case

9.6.60-luvun brittirock ja bluesin rytmit takaavat varman juurevan klubimeiningin !
Viisimiehinen Casey`s Case ponnistaa Ylivieska-Kalajoki akselilta. Muusikot ovat pitkänlinjan soittajia, joilla taustalla on soittoa jo 60-luvulta asti silloisista hevi-rock-blues bändeistä tanssimusiikkibändeihin. Muhkeita vokaaleja tuettuna pianolla & Hammondilla, tanakan rytmiryhmän säestämänä ja kitarariffien sävyttämänä, syntyy poljento joka tempaa taatusi mukaansa!` Casey`s Casen vahvuus on monipuolisuus; monenmoista musiikkia. Biisivalikoima on laaja mm. Fleetwood Mac, The Cream, Procol Harum, Rolling Stones, Joe Cocker,  Eric Clapton, The Beatles, BB King  kuuluvat ovelasti sovitettuina cover-osastoon, joita kuullaan keikan aikana. Rock`n Roll biisejä kuuluu myös ohjelmistoon, kuten myös muutamat jazzahtavat esim. Summertime  ja Moondance.

SÄRKKÄ ROCK

Kalajoki Camping leirintäalueella sijaitseva Beach Bar Surffari on loistavasti Suomen hienoimalla hiekkarannalla, aivan meren äärellä!  Voit nauttia vierailullasi hiekkadyyneistä ja upeista maisemista sekä monipuolisista palveluista puhtaan merenrantaluonnon ympäröimänä.

Särkkä Rock on kaikille avoin ilmaiskonsertti, joka järjestetään Beach Bar Surffarin lavalla la 30.6. klo 19-01.

Luvassa mm. paikallisia rokkipumppuja ja -kukkoja.  Esiintyjälista julkaistaan kevään kuluessa.


Lisää Visitkalajoki.fi -Tapahtumia