HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 23°C 3.1 m/s
Caravan
Mökit
Majoitusvaihtoehtoja<br/>jokaiseen makuun

Majoitusvaihtoehtoja
jokaiseen makuun

Lisäksi kaikki Hiekkasärkkien palvelut kätevästi kävelymatkan päässä.

Rentoa mökkielämää!


Top Camping -leirintäkeskuksessa on yhteensä 86 mökkiä, rantamökkiä ja merenrantahuoneistoa, joten alueeltamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun! Tarjontamme kattaa majoitukset niin kahdenkeskistä aikaa kaipaaville, perheille kuin kaveriporukoillekin, yhdeksi tai useammaksi yöksi. Alueeltamme löydät muun muassa modernit huoltorakennukset, suosituimman uimarannan, ravintola Surffarin, Surf Centerin, minigolfin sekä aktiviteettivälineiden vuokrauspalvelut. Kaikki muut Hiekkasärkkien palvelut ovat kätevästi kävelymatkan päässä!


Virtuaaliesittely Hiekkasärkkien alueesta >

Majoituskortti

Kun tulostat ja täytät majoituskortin ennakkoon, vauhditat sisäänkirjautumista paikan päällä ja pääset majoittumaan nopeammin.


Lisätietoa majoituksesta

Voit valita saunallisen mökin tai löylytellä leirintäalueen ilmaisessa aamusaunassa koko heinäkuun ajan, kesä- ja elokuussa lauantaisin ja sunnuntaisin (juhannus poislukien).
Mökin saat käyttöösi kello 15 alkaen, ja luovutus on kello 12 lähtöpäivänä.

Hinnaltaan edullisimmat perusmökkimme ovat leirintätasoisia: varustuksena sängyt sekä jääkaappi. Voit ottaa omat liinavaatteet mukaan tai vuokrata niitä tarpeen tullen vastaanotosta. Tiskaathan käyttämäsi astiat mökeissä, joissa on keittomahdollisuus.

Rivitalohuoneet, saunalliset merenrantahuoneistot, sekä kaikki 3-4 hengen vessalliset mökit ovat lemmikkivapaita huoneita.
Lemmikkien tuonti näihin majoituksiin on kielletty. Lemmikkimaksu muissa mökeissä 20€/oleskelu.

Huomioittehan, että yhden mökin hintaan sisältyy yhden ajoneuvon pysäköinti mökin viereen. Lisäautojen pysäköinti maksaa 20 € per varaus.

     SÄÄNNÖT JA OHJEET


Majoitustarjonta

Ajankohtaista

Lisää