HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 18°C 4.8 m/s
Caravan
Mökit
Meri ja hiekkaranta

Meri ja hiekkaranta

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen!

Lue lisää
Tekemistä koko perheelle

Tekemistä koko perheelle

Kaikki alueen lomapalvelut lähelläsi!

Lue lisää
Tapahtumia koko perheelle

Tapahtumia koko perheelle

Kalajoen Hiekkasärkkien aluella tapahtuu koko ajan!

Lue lisää

Leirintäalueemme avataan 1.6.2018!


Hengähdä hetki

Leiriydy Hiekkasärkkien helmassa.

Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä monipuolisista palveluista puhtaan luonnon ympäröimänä.

Sijaintimme on Kalajoen kuulujen Hiekkasärkkien ytimessä - kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat ulottuvillasi kävelymatkan päässä.

Tutustu
majoitusvaihtoehtoihin

Tutustu

Palveluja jokaisen makuun.

Meiltä löydät sopivimmat palvelut kaikille: haluat sitten loikoilla tasokkaassa rantahuoneistossa tai mökissä Hiekkasärkkien parhailla rantapaikoilla, omassa matkailuvaunussasi tai vaikkapa teltassa. Rantaviivan tuntumasta löydät 1200 vaunupaikkaa, joista 800 on sähköllä. Lue lisää palveluistamme, ja tule viettämään leppoisaa lomaa Kalajoen Top Camping- leirintäalueelle!

Sijainti perämeren rannikolla.

Top Camping –leirintäalue sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, Perämeren rannikolla. Kalajoen Hiekkasärkät löytyvät valtatie 8 varrelta noin kymmenen kilometrin päässä Kalajoen kaupungin eteläpuolelta.Esittelyvideo (v. 2015)

Top Camping Hiekkasärkät
& Ravintola Surffari

Tapahtumia

Caseys Case

9.6.60-luvun brittirock ja bluesin rytmit takaavat varman juurevan klubimeiningin !
Viisimiehinen Casey`s Case ponnistaa Ylivieska-Kalajoki akselilta. Muusikot ovat pitkänlinjan soittajia, joilla taustalla on soittoa jo 60-luvulta asti silloisista hevi-rock-blues bändeistä tanssimusiikkibändeihin. Muhkeita vokaaleja tuettuna pianolla & Hammondilla, tanakan rytmiryhmän säestämänä ja kitarariffien sävyttämänä, syntyy poljento joka tempaa taatusi mukaansa!` Casey`s Casen vahvuus on monipuolisuus; monenmoista musiikkia. Biisivalikoima on laaja mm. Fleetwood Mac, The Cream, Procol Harum, Rolling Stones, Joe Cocker,  Eric Clapton, The Beatles, BB King  kuuluvat ovelasti sovitettuina cover-osastoon, joita kuullaan keikan aikana. Rock`n Roll biisejä kuuluu myös ohjelmistoon, kuten myös muutamat jazzahtavat esim. Summertime  ja Moondance.

SÄRKKÄ ROCK

Kalajoki Camping leirintäalueella sijaitseva Beach Bar Surffari on loistavasti Suomen hienoimalla hiekkarannalla, aivan meren äärellä!  Voit nauttia vierailullasi hiekkadyyneistä ja upeista maisemista sekä monipuolisista palveluista puhtaan merenrantaluonnon ympäröimänä.

Särkkä Rock on kaikille avoin ilmaiskonsertti, joka järjestetään Beach Bar Surffarin lavalla la 30.6. klo 19-01.

Luvassa mm. paikallisia rokkipumppuja ja -kukkoja.  Esiintyjälista julkaistaan kevään kuluessa.


Lisää Visitkalajoki.fi -Tapahtumia