HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 17°C 4 m/s
Caravan
Mökit

Ajankohtaista koronaviruksesta


Kalajoki Campingille on tärkeää taata asiakkaiden sekä henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Seuraamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen kehittymistä ja noudatamme Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Kalajoki Camping on normaalisti avoinna 1.6. alkaen ja valmiina palvelemaan asiakkaitaan. Ravintola Surffarissa järjestettävien tapahtumien järjestämisestä informoi ravintolan henkilökunta.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja pitämään vähintään 1 metrin etäisyyttä muihin ihmisiin. Caravan-alueella tulee noudattaa 4 metrin turvavälejä. Mikäli saavut ulkomailta, pysythän 14 vrk:n karanteenia vastaavissa oloissa ennen alueelle majoittumista.

Olemme ottaneet seuraavat toimenpiteet käyttöön:

Siivoushenkilökuntamme on tehostanut siivousta kaikissa yleisissä tiloissamme sekä mökeissä. Kiinnitämme erityistä huomioita pintoihin, joille kohdentuu paljon kosketuksia.

Kaikkiin yleisiin tiloihimme, kuten myös henkilökuntatiloihimme, on lisätty käsienpesupisteitä sekä hygieniaohjeita. Kannustamme sekä asiakkaitamme että henkilökuntaamme käyttämään ja noudattamaan niitä aktiivisesti.

Henkilökuntaamme on ohjeistettu noudattamaan erittäin huolellista käsihygieniaa, välttämään kasvojen koskettamista sekä välttämään pisaratartunnan mahdollisuutta.

Pidämme henkilökuntamme ja asiakkaamme ajan tasalla, mikäli menettelytapoihin ja vallitsevaan epidemiaan tulee muutoksia.