HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI pilvinen 0°C 4 m/s
Caravan
Mökit

Ajankohtaista koronaviruksesta


Kalajoki Campingille on tärkeää taata asiakkaiden sekä henkilökunnan hyvinvointi ja turvallisuus. Pandemian yhä jatkuessa, noudatamme Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä viranomaisten antamia ohjeita ja määräyksiä.

Kalajoki Camping on normaalisti avoinna 1.6. alkaen ja valmiina palvelemaan asiakkaitaan. Ravintola Surffarissa järjestettävien tapahtumien järjestämisestä ja niihin liittyvistä turvallisuusasioista informoi ravintolan henkilökunta.

Pyydämme asiakkaitamme noudattamaan hyvää yskimis-ja käsihygieniaa ja pitämään vähintään 1 metrin etäisyyttä muihin ihmisiin. Caravan-alueella sekä teltta-alueella tulee noudattaa 4 metrin turvavälejä. Mikäli saavut ulkomailta, pysythän 10 vrk:n karateenissa ennen alueelle majoittumista. Saavuthan leirintäalueellemme vain terveenä.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä tilanteissa, jossa riittävän turvavälin pitäminen ei ole mahdollista.

Sairaustapauksissa pyydämme asiakkaitamme  olemaan yhteydessä ensisijaisesti oman kotipaikkakuntasi tai Kalajoen kaupungin terveydenhuoltoon, ja toimimaan heidän antamien ohjeiden mukaisesti.


Olemme ottaneet seuraavat toimenpiteet käyttöön:

    • Siivoushenkilökuntamme on tehostanut siivousta kaikissa yleisissä tiloissamme sekä mökeissä. Kiinnitämme erityistä huomioita pintoihin, joille kohdentuu paljon kosketuksia.    
    • Kaikkiin yleisiin tiloihimme, on lisätty käsienpesupisteitä sekä hygieniaohjeita. Kannustamme kaikkia leirintäalueellamme vierailevia henkilöitä  käyttämään ja noudattamaan niitä aktiivisesti.
    • Henkilökuntaamme on ohjeistettu käyttämään tarvittavia suojavälineitä, noudattamaan erittäin huolellista käsihygieniaa, välttämään kasvojen koskettamista sekä välttämään pisaratartunnan mahdollisuutta.
    • Pidämme henkilökuntamme ja asiakkaamme ajan tasalla, mikäli menettelytapoihin ja vallitsevaan epidemiaan tulee muutoksia.


Majoitusvarauksiin liittyvissä kysymyksissä sinua palvelee vastaanoton henkilökunta puhelimitse numerossa 08 4695200 sekä sähköpostitse myynti@kalajokicamping.fi. Tutustuthan myös varaus- ja peruutusehtoihimme majoitusvarausta tehdessäsi. Ne löydät tästä linkistä.


Pidetään huolta toisistamme ja pysytään terveinä!