HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 18°C 4.8 m/s
Caravan
Mökit
Tapahtumia koko perheelle

Tapahtumia koko perheelle

Camping-alueen lisäksi Kalajoen Hiekkasärkkien aluella tapahtuu koko ajan!

Tapahtumia koko perheelle

Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä monipuolisista palveluista puhtaan luonnon ympäröimänä. Sijaintimme on Kalajoen kuulujen Hiekkasärkkien ytimessä - kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat ulottuvillasi kävelymatkan päässä.

Tutustu myös Kalajoen Hiekkasärkkien yhteiseen tapahtumakalenteriin osoitteessa www.visitkalajoki.fi.


Tapahtumia

Caseys Case

Caseys Case

9.6.60-luvun brittirock ja bluesin rytmit takaavat varman juurevan klubimeiningin !
Viisimiehinen Casey`s Case ponnistaa Ylivieska-Kalajoki akselilta. Muusikot ovat pitkänlinjan soittajia, joilla taustalla on soittoa jo 60-luvulta asti silloisista hevi-rock-blues bändeistä tanssimusiikkibändeihin. Muhkeita vokaaleja tuettuna pianolla & Hammondilla, tanakan rytmiryhmän säestämänä ja kitarariffien sävyttämänä, syntyy poljento joka tempaa taatusi mukaansa!` Casey`s Casen vahvuus on monipuolisuus; monenmoista musiikkia. Biisivalikoima on laaja mm. Fleetwood Mac, The Cream, Procol Harum, Rolling Stones, Joe Cocker,  Eric Clapton, The Beatles, BB King  kuuluvat ovelasti sovitettuina cover-osastoon, joita kuullaan keikan aikana. Rock`n Roll biisejä kuuluu myös ohjelmistoon, kuten myös muutamat jazzahtavat esim. Summertime  ja Moondance.

SÄRKKÄ ROCK

SÄRKKÄ ROCK

Kalajoki Camping leirintäalueella sijaitseva Beach Bar Surffari on loistavasti Suomen hienoimalla hiekkarannalla, aivan meren äärellä!  Voit nauttia vierailullasi hiekkadyyneistä ja upeista maisemista sekä monipuolisista palveluista puhtaan merenrantaluonnon ympäröimänä.

Särkkä Rock on kaikille avoin ilmaiskonsertti, joka järjestetään Beach Bar Surffarin lavalla la 30.6. klo 19-01.

Luvassa mm. paikallisia rokkipumppuja ja -kukkoja.  Esiintyjälista julkaistaan kevään kuluessa.


NICE RUN

NICE RUN

KALAJOEN HIEKAT KUTSUVAT
JÄLLEEN NAISIA YMPÄRI MAAN!

Iloisten naisten iloinen liikuntajuhla Kalajoki Nice Run järjestetään Kalajoen Hiekkasärkillä 18. elokuuta 2018. klo 14-16. (aikataulu voi vielä muuttua).

Luvassa on tälläkin kertaa liikuntaa, yhdessäoloa ja piknik-tunnelmaa ainutlaatuisilla pohjoisen hiekkarannoilla.Tapahtuman lähtö ja maali on leirintäalueella Beach Bar Surffarin vieressä.

Rauli Salmela vetää alkulämmittelyn.

Putouksen tähtikilpailija Tanhupallo venyttää kasvolihakset virneeseen.

Beach Bar Surffari viihdyttää musisoinnilla ihania naisia ennen ja jälkeen tapahtuman.


Visit Kalajoki

Visitkalajoki.fi-
tapahtumat

Tutustu