HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 21°C 3.1 m/s
Caravan
Mökit

Tekemistä koko perheelle

Kalajoki Camping- alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi!

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen! Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä koko alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteistä puhtaan luonnon ympäröimänä.


< Takaisin Alueen kartta

Kalajoki Golf

Hiekkasärkkien ainutlaatuisen luonnon keskellä sijaitsee tasokas ja hieno 18-reikäinen par 73 –kenttä, jonka kapeat väylät ja leveät hienohiekkaiset bunkkerit antavat riittävästi haastetta kaikentasoisille pelaajille.

Merentuoksuiset dyynimaisemat takaavat miellyttävän golfkokemuksen perinteisessä mäntymaastossa- vieraspelaajille pyritään aina järjestämään tiiausaikoja.

Pelikausi Kalajoella on pitkä, usein äitienpäivästä isäinpäivään, ja viheriöt sekä puttausgreenit ovat huippukunnossa jo alkukesästä. Kentällä on monipuolinen harjoitusalue, mm. kaikille avoin par 3 –kenttä, jossa kuka tahansa voi tutustua lajiin ilman green cardia.

Kentällä on tasokas Klubiravintola ja laatuun panostava Pro Shop. Kentällä on mahdollista saada golfopetusta. Mailavuokraus on edullista.

Katso lisätiedot:
http://www.kalajokigolf.fi/