HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI hajanaisia pilviä -14°C 2.5 m/s
Caravan
Mökit

Tekemistä koko perheelle

Kalajoki Camping- alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi!

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen! Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä koko alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteistä puhtaan luonnon ympäröimänä.


< Takaisin Alueen kartta

Surf Center

Rautio Sports Surf Center on 2011 avattu surffikeskus keskellä Suomen suurinta leirintäaluetta ja upeinta rantamaisemaa! Surf Centerin palveluihin kuuluvat purje- ja leijalautailun alkeiskurssit sekä välineiden vuokraus ja myynti.

Surf Center on myös Euroopan pohjoisin ASI-sertifioitu SUP (Stand Up Paddle)-kouluttaja. Surf Centerin ohjelmistosta löytyy SUP-kurssien lisäksi ohjatut SUP Fitness-tunnit. Lisäksi Surf Center järjestää tilauksesta räätälöityjä demopäiviä sekä ryhmäohjelmia mm. polttari- ja tyky-päiville.

Rautio Sports Surf Centerin myymälästä löytyy myös kesän kuumimmat surffarin rantavaatteet ja -tarvikkeet!

Rautio Sports Surf Center on avoinna kesäkuun alusta elokuun loppuun joka päivä klo 11-19.
Juhannusviikonlopun aikana Surf Center ei järjestä ohjaus- tai vuokraustoimintaa. Myymälä on kuitenkin avoinna myös juhannuksena.

Syyskuusta toukokuuhun Surf Center on avoinna tilauksesta. Talviaikaan Surf Center järjestää talvipurje- ja talvileijalautailun alkeiskursseja ja vuokraa kitewing-välineitä.

Rautio Sports Surf Center, puh. 044 546 0090, surfcenter@rautio.fi

Kesällä ohjatuille tunneille voit ilmoittautua myös verkossa!