HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 10°C 4.7 m/s
Caravan
Mökit

Tekemistä koko perheelle

Kalajoki Camping- alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi!

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen! Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä koko alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteistä puhtaan luonnon ympäröimänä.


< Takaisin Alueen kartta

Surf Center

Kapasiteetiltaan Suomen suurin Surf Center sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä, jonne sen avasi Rautio Sports keväällä 2011. Surf Center palvelee purjelautailijoita, leijalautailijoita ja suppaajia alkeiskurssien, välinevuokrauksen, ohjaajakurssien ja välinetestauksen merkeissä. Lisäksi Surf Center tekee räätälöityjä palvelukokonaisuuksia ryhmille. TyKy- ja polttariohjelmat kuuluvatkin Surf Centerin peruspalvelutarjontaan.
Surf Center sijaitsee Kalajoki Camping-leirintäalueen sisällä, alueen pohjoispäässä rannan lähettyvillä. Ranta ja vesistö luovat turvallisen alustan harrastuksen aloittamiseen, sillä rantavesistö on matalaa ja pohja hiekkainen. Vesistö palvelee erinomaisesti myös edistyneempiä harrastajia; purjelautailijat ja kiteilijät voivat nauttia flat water-ajosta pintaan nousevien hiekkasäikkien välisessä ”hevosenkengässä” ja kiteilijöille hiekkasäikät luovat loistavia ”esteitä” hyppytreeneille. Rannan lähettyvillä on myös riittävän syvä väylä ulommille vesille, jossa syvyyttä ratalautojen pidemmille eville on riittävästi. Ulkomeren olosuhteet ovat joka surffarin ulottuvilla ja sopivalla tuulensuunnalla kaukaa mataloituva ranta-alue luo upean aaltokelin!

Surf Center palvelee asiakkaitaan kesäkuun alusta aina elokuun loppuun saakka joka päivä klo 11-19. Syyskuusta toukokuun loppuun Surf Center on avoinna tilauksesta.

Talvikauden aikana Surf Center tarjoaa vuokralle talvisurfvälineitä: suksi- ja luistinkelkkoja purjelautailijoille, kitewingejä ja leijalautailuvälineitä.

Rautio Sports Surf Center, puh. 044 546 0090

Kesällä ohjatuille tunneille voit ilmoittautua Whatsap:lla!