HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI pilvinen -4°C 1.3 m/s
Caravan
Mökit

Tekemistä koko perheelle

Kalajoki Camping- alueen ja Hiekkasärkkien monipuoliset palvelut ulottuvillasi!

Tervetuloa rentoutumaan Suomen suurimpaan ja suosituimpaan leirintäkeskukseen! Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä koko alueen monipuolisista palveluista ja aktiviteeteistä puhtaan luonnon ympäröimänä.


< Takaisin Alueen kartta

Kalajoki Camping lapsille!

Leikkiä ikä kaikki! Top Camping leirintäalueella riittää tekemistä pienille ja vähän isommillekin lapsille. Alueella on uusi leikkipaikka, välinevuokrausta ja pihapelejä. Uimaranta on matala ja hiekkapohjainen. Vesipedoille löytyy läheltä myös suuri vesipuisto JukuPark, joka on täynnä seikkailua!

Kellumaan tai keilaamaan!
Lähellä sijaitseva Kylpylä SaniFani takaa myös sadepäivän vesielämyksiä koko perheelle. Kylpylässä on runsaasti erilaisia kellukkeita, lämmin leikkiallas pienimmille ja hurja vesiliukumäki vähän isommille lapsille. Uimahallin puolelta löytyy myös opetusallas. Sadepäivien varalta, Sani tarjoaa myös sisäleikkipuiston liukumäkineen ja kiipelypaikkoineen!

Kylpylä SaniFanista löytyy myös uusittu keilahalli. Myös perheen pienimmät voivat helposti tulla tutustumaan lajiin. Radan laidat saadaan nimittäin nousemaan pikkukeilaajien vuorolla niin, että kaadot onnistuvat varmasti, joskus jopa paremmin kuin aikuisilta!

Kalajoki Camping on koko perheen lomakohde – tervetuloa!