HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI pilvinen 11°C 2.2 m/s
Caravan
Mökit

Karavaanarin paratiisi!

Kalajoki Top Camping on meren rannalla – Hiekkasärkkien suosituimman uimarannan kohdalla. Voit nauttia vierailullasi upeasta rantadyynien ja hiekkasärkkien muokkaamasta maisemasta sekä monipuolisista palveluista puhtaan luonnon ympäröimänä.

Sijaintimme on Kalajoen kuulujen Hiekkasärkkien ytimessä - kaikki alueen palvelut ja aktiviteetit ovat ulottuvillasi kävelymatkan päässä.


< Takaisin Alueen kartta

Karavaanaripaikat

Majoitu mahtavalla rannalla Kalajoen Hiekkasärkillä! Leirintäalueellamme on 800 vaunupaikkaa, aivan merenrannan vieressä. Alueen kaikki peruspalvelut, kuten suihku-, wc- ja keittorakennukset moderneissa huoltorakennuksissa. Uusin avattu kaudelle 2019.

Juomavesipisteet, nuotio- ja grillauspaikat, pyykkituvat, jäteastiat, harmaaveden tyhjennys, ensiapu ja postilaatikko ovat käytössäsi.

Asukkaille myös ilmainen aamusauna kesä- ja elokuussa la–su sekä heinäkuussa joka päivä.

Alueellamme käytössä Ravintola Surffari A-oikeuksin ja merinäköalaterassilla. Ravintolan terassin vieressä lasten leikkikenttä jossa lapset viihtyvät pidempäänkin. Lisäksi alueellamme on minigolf, välinevuokraus ja Surf Center.

Sopivan kävelymatkan päästä löydät lisää palveluita: Uudistetun Jukupark vesipuiston, mikroautoradan, Trooppisen kylpylän, golfkentän, useita ravintoloita sekä paljon muuta puuhaa.

Leirintäalueen perusmaksut /vrk:

Caravan paikka sähköllä 24€/vrk.
Caravan paikka ilman sähköä 20€/vrk.
(Hintoihin lisätään henkilömaksut)

Henkilömaksut:
Aikuiset 6€ /vrk.
Lapset 3€ /vrk (alle 15-vuotiaat).
Alle 4 vuotiaista emme peri henkilömaksua.

Saapuminen milloin vain vastaanoton aukioloaikoina (ellei toisin ilmoiteta), lähtöaika 15.00.

Tutustu varausehtoihin