HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI pilvinen 13°C 1.9 m/s
Caravan
Mökit
Tervetuloa täyden<br/>palvelun leirintäalueelle!

Tervetuloa täyden
palvelun leirintäalueelle!

Karavaanarin paratiisi!

Vieraile Kalajoen kuulujen hiekkarantojen ytimessä! Top Camping on täyden palvelun leirintäalue,
jossa viihdyt pidempäänkin, yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Leirintäalueellamme on 800 vaunupaikkaa joista 600 on varustettu sähköllä, aivan merenrannan vieressä. 
Seaside-alueen huippupaikat ovat ihan rannassa, keskellä suosituinta hiekkarantaa. Telttailua varten on varattu laaja alue kuivaa nurmikkoista hiekkakangasta, tarjoten viihtyisää telttailua myös kovimpien vesisateiden jälkeen. Teltta-alueella on puita, joten olet suojassa myös tuulelta sekä auringolta. 


Lisätietoa caravanpaikoista

Ainoastaan Seaside- caravanpaikat ovat varattavissa ennakkoon. Tavalliset caravan-paikat sekä telttapaikat myydään ainoastaan vastaanotostamme paikalle saavuttaessa.

Alueelta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten suihku-, wc- ja keittorakennukset uusituissa huoltorakennuksissa. Viimeisin avattu kaudelle 2019. Juomavesipisteet, nuotio- ja grillauspaikat, pyykkituvat, jäteastiat, harmaaveden tyhjennys, ensiapu ja postilaatikko ovat käytössäsi. Asukkaille myös ilmainen aamusauna kesä- (poissulkien juhannus) ja elokuussa la–su sekä heinäkuussa joka päivä.

Alueellamme käytössä Ravintola Surffari A-oikeuksin ja merinäköalaterassilla. Ravintolan terassin vieressä on lasten leikkikenttä, jossa lapset viihtyvät pidempäänkin. Lisäksi alueellamme on minigolf, välinevuokraus ja Surf Center. Lapsille sopivan kävelymatkan päästä löydät lisää palveluita: Uudistetun Jukupark vesipuiston, mikroautoradan, Trooppisen kylpylän, golfkentän, useita ravintoloita sekä paljon muuta puuhaa.

Tervetuloa!


Caravanpalvelut