HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI vähän pilviä 4°C 1.4 m/s
Caravan
Mökit
Tervetuloa täyden<br/>palvelun leirintäalueelle!

Tervetuloa täyden
palvelun leirintäalueelle!

Karavaanarin paratiisi!

Vieraile Kalajoen kuulujen hiekkarantojen ytimessä! Top Camping on täyden palvelun leirintäalue,
jossa viihdyt pidempäänkin- yksin, kaksin tai koko perheellä!

Leirintäalue on suljettu kesän 2016 osalta.

Kiitos käynnistä ja Tervetuloa vieraaksemme jälleen 1.6.2017 alkaen!

Leirintäalueellamme on 1200 vaunupaikkaa, aivan merenrannan vieressä. 800 paikkaa on varustettu sähköllä.
Seaside-alueen huippupaikat ovat ihan rannassa, keskellä suosituinta hiekkarantaa. Telttailua varten on varattu laaja alue kuivaa nurmikkoista hiekkakangasta - tarjoten viihtyisää telttailua myös kovimpien vesisateiden jälkeen. Teltta-alueella on puita, joten olet suojassa myös tuulelta sekä auringolta. 


Muuta infoa

Ainoastaan Seaside- caravanpaikat ovat varattavissa ennakkoon. Sähkölliset sekä tavalliset caravan- paikat myydään ainoastaan vastaanotostamme paikalle saavuttaessa.


Alueelta löytyvät kaikki modernit peruspalvelut, kuten suihku-, wc- ja keittorakennukset uusituissa huoltorakennuksissa. Viimeisin avattu kaudelle 2015. Juomavesipisteet, nuotio- ja grillauspaikat, pyykkituvat, jäteastiat, harmaaveden tyhjennys, ensiapu ja postilaatikko ovat käytössäsi. Asukkaille myös ilmainen aamusauna kesä (poissulkien juhannus)- ja elokuussa la–su sekä heinäkuussa joka päivä.

Alueellamme käytössä Ravintola Surffari A-oikeuksin ja merinäköalaterassilla. Ravintolan terassin vieressä lasten leikkikenttä jossa lapset viihtyvät pidempäänkin. Lisäksi alueellamme on minigolf, välinevuokraus ja Surf Center. Lapsille sopivan kävelymatkan päästä löydät lisää palveluita: Uudistetun Jukupark vesipuiston, mikroautoradan, Trooppisen kylpylän, golfkentän, useita ravintoloita sekä paljon muuta puuhaa.

Tervetuloa!


Caravanpalvelut