HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI taivas on selkeä 22°C 3.1 m/s
Caravan
Mökit
Tervetuloa täyden<br/>palvelun leirintäalueelle!

Tervetuloa täyden
palvelun leirintäalueelle!

Karavaanarin paratiisi!

Vieraile Kalajoen kuulujen hiekkarantojen ytimessä! Top Camping on täyden palvelun leirintäalue,
jossa viihdyt pidempäänkin, yksin, kaksin tai koko perheen voimin!

Leirintäalueellamme on runsaasti vaunupaikkoja, joista suurin osa on varustettu sähköllä, aivan merenrannan vieressä. 
Seaside-alueen huippupaikat ovat ihan rannassa, keskellä suosituinta hiekkarantaa. Telttailua varten on varattu laaja alue kuivaa nurmikkoista hiekkakangasta, tarjoten viihtyisää telttailua myös kovimpien vesisateiden jälkeen. Teltta-alueella on puita, joten olet suojassa myös tuulelta sekä auringolta. Paikkoja pystyy varaamaan ennakkoon myös online-järjestelmämme kautta. 


Majoituskortti

Kun tulostat ja täytät majoituskortin ennakkoon, vauhditat sisäänkirjautumista paikan päällä ja pääset majoittumaan nopeammin.Lisätietoa caravanpaikoista

Alueelta löytyvät kaikki tarvittavat peruspalvelut, kuten suihku-, wc- ja keittorakennukset uusituissa huoltorakennuksissa. Viimeisin avattu kaudelle 2019. Juomavesipisteet, nuotio- ja grillauspaikat, pyykkituvat, jäteastiat, harmaaveden tyhjennys ja ensiapu ovat käytössäsi. Asukkaille myös ilmainen aamusauna kesä- (poissulkien juhannus) ja elokuussa la–su sekä heinäkuussa joka päivä.

Alueellamme käytössä Ravintola Surffari A-oikeuksin ja merinäköalaterassilla. Ravintolan terassin vieressä on lasten leikkikenttä, jossa lapset viihtyvät pidempäänkin. Lisäksi alueellamme on minigolf, välinevuokraus ja Surf Center. Lapsille sopivan kävelymatkan päästä löydät lisää palveluita: Uudistetun Jukupark vesipuiston, mikroautoradan, Trooppisen kylpylän, golfkentän, useita ravintoloita sekä paljon muuta puuhaa.

Huomioittehan, että yhden caravan-paikan hintaan sisältyy yhden ajoneuvon pysäköinti  caravan-paikan viereen. Lisäautojen pysäköinti maksaa 20 € per varaus.


Huomioittehan, että samalle saapumispäivälle ei voi tehdä varausta online-järjestelmän kautta, mutta voitte tehdä varauksen esimerkiksi sähköpostitse myynti@kalajokicamping.fi .  Online-järjestelmässä on rajattu kapasiteettimäärä myynnissä ennakkoon.

Tervetuloa!


Caravanpalvelut