HIEKKASÄRKÄT, KALAJOKI pilvinen -4°C 1.3 m/s
Caravan
Mökit
Tervetuloa täyden<br/>palvelun leirintäalueelle!

Tervetuloa täyden
palvelun leirintäalueelle!

Karavaanarin paratiisi!

Vieraile Kalajoen kuulujen hiekkarantojen ytimessä! Top Camping on täyden palvelun leirintäalue,
jossa viihdyt pidempäänkin- yksin, kaksin tai koko perheellä!

Leirintäalueellamme on 800 vaunupaikkaa joista 600 on varustettu sähköllä, aivan merenrannan vieressä. 
Seaside-alueen huippupaikat ovat ihan rannassa, keskellä suosituinta hiekkarantaa. 

Telttailua varten on varattu laaja alue kuivaa nurmikkoista hiekkakangasta - tarjoten viihtyisää telttailua myös kovimpien vesisateiden jälkeen. Teltta-alueella on puita, joten olet suojassa myös tuulelta sekä auringolta. 


Lisätietoa caravanpaikoista

Ainoastaan Seaside- caravanpaikat ovat varattavissa ennakkoon. Tavalliset caravan-paikat sekä telttapaikat myydään ainoastaan vastaanotostamme paikalle saavuttaessa.

Alueelta löytyvät kaikki modernit peruspalvelut, kuten suihku-, wc- ja keittorakennukset uusituissa huoltorakennuksissa. Viimeisin avattu kaudelle 2019. Juomavesipisteet, nuotio- ja grillauspaikat, pyykkituvat, jäteastiat, harmaaveden tyhjennys, ensiapu ja postilaatikko ovat käytössäsi. Asukkaille myös ilmainen aamusauna kesä (poissulkien juhannus)- ja elokuussa la–su sekä heinäkuussa joka päivä.

Alueellamme käytössä Ravintola Surffari A-oikeuksin ja merinäköalaterassilla. Ravintolan terassin vieressä lasten leikkikenttä jossa lapset viihtyvät pidempäänkin. Lisäksi alueellamme on minigolf, välinevuokraus ja Surf Center. Lapsille sopivan kävelymatkan päästä löydät lisää palveluita: Uudistetun Jukupark vesipuiston, mikroautoradan, Trooppisen kylpylän, golfkentän, useita ravintoloita sekä paljon muuta puuhaa.

Tervetuloa!


Caravanpalvelut